Livsmedel att undvika om du vill gå ner i vikt

Dessutom är många av dessa livsmedel inte bara dåligt för din vikt, men för mycket av dem kommer också orsaka hälsorisker på lång sikt.

Socker – allmänhet, socker finns i söta preparat att använda bord socker som deras sötningsmedel. Kemiskt sett, finns det många typer av socker. Bord socker är bara en av dem. Det finns också en annan typ av socker som finns i honung och frukt. En annan typ av socker finns i mjölk. De olika typerna av socker varierar i glukos innehåll.

Det är glukosinnehållet i dessa sockerarter som avgör hur mycket kalorier du behöver bränna. Inte bränna kalorier i mat som du tar i kommer att leda till viktökning.

Kolhydratrika livsmedel är också socker-rika. Detta beror på att kolhydrater är kemiskt, stora former av socker.

gå ner i vikt programSalt – behövs i kosten för att ge smak till livsmedel. Dess kemiska komponenter, natrium och klorid, är också nödvändiga för korrekt cellen fungerar. För mycket salt i kosten kontrar dock sin hälsa mål.

Salt gör att kroppen att behålla för mycket vatten, således, leder till viktökning. För mycket salt är också farligt för cirkulationssystemet och njurarna.

Fetter – klassificeras som mättade och omättade. Många människor som går på en viktminskning diet välja att begränsa både mättade och omättade fett intaget.

Detta är ett bra steg, finns det vissa typer av fetter som är bra för kroppen. Enkelomättade och fleromättade fetter hjälp att minska nivåerna av dåligt kolesterol i kroppen. Bra källor till dessa fetter är majsolja, olivolja, rapsolja och sojaolja.

Kolesterol – som fetter, det finns två typer av kolesterol, goda och dåliga. Goda kolesterolet kallas även hög densitet lipoproteiner. Å andra sidan, kallas dålig cholesterols Low Density Lipoproteins.

Eftersom kolesterol behövs i kroppens normala funktion, är det de dåliga cholesterols som en person tar från hans eller hennes kost. Orsakerna till ökningen av LDLs är konsumtion av mättade fetter och transfetter och vissa köttprodukter.

Även om dessa livsmedel inte är bra för hälsan, leder konsumerar små mängder av dessa inte till dramatiska förändringar, särskilt om personen också förbrukar hälsosamma livsmedel.

12 anledningar du inte förlorar vikt

Här är de 12 vanliga diet misstag som kan spela en roll i varför skalan är inte visar förlorade pounds:

1. Inte tränar tillräckligt – kalorier brända jämlikar varaktighet och intensitet. Viktbärande övningar som löpning, promenader och aerobics bränner fler kalorier än icke-viktbärande övningar som cykling och simning eftersom den gravitationella stressen på muskler är mindre.

2. Inte får tillräckligt med sömn – brist på sömn kan påverka den korrekta sekvensen av hormon release och stanna uppe sent kan leda till extra kalorier i nattmat.

3. Hoppa över måltider – leder till mat cravings och matmissbruk senare under dagen

4. Äta för många kalorier – del intag spelar en roll i räkna kalorier

5. Stress – en studie av Rush University Medical Center, Chicago och vid University of Pittsburgh hittade stress kan leda till vikt vinna hos kvinnor, särskilt medelålders kvinnor. Varför? Möjligt förändrat sömnmönster och fett bevarande, båda möjligen hormonellt relaterade, och att många kvinnor hanterar sina känslor genom att äta.

6. Dricka för många kalorier – drycker bidrar betydande kalorier till dagliga kaloriintaget. Läsk variera mellan 150 till 200 kalorier, utan tillsatt socker fruktjuice upp till 180 och sött te ca 150, medan sportdrycker är 100 kalorier eller mer. Växla till vatten för att spara kalorier.

7. Saboterar val – hälsosamma sallader laddad med hög kalori dressingar och pålägg; bränner 300 kalorier promenader och sedan äta en 300 kalorier muffin

8. Halka på helgerna – avlat på helger kan lägga upp snabbt som dessert och alkohol splurges.

9. Otåliga – bantning resultaten ta tid

10. Du har nått en platå – en vanlig företeelse. I tid vikt kommer att förlust återuppta

11. Sjukdomstillstånd – villkor som leder till minskad rörlighet och vissa läkemedel kan påverka försök att gå ner i vikt. Tala med din läkare om övning i formuläret rehab aktivitet, justera mediciner och arbetar med en dietist att justera matsedlar.

12. Du behöver inte förlora mer i vikt – din kropp kan berätta din vikt är lämpligt för dig höjd och storlek. Ytterligare försök på viktminskning kan leda till muskel förlust och en ämnesomsättning avmattning

Försök efter dessa sju strategier varje dag i några veckor och se om du släpper en klänning storlek- eller två.

Vet din hunger.
Din bästa vän och magi piller till viktminskning är inte en proteinshake eller ens en hantel – det är förmågan att skilja mellan äkta hungerkänslor cravings. Om du är ute efter något sött eller fett, är chanserna det är ett sug, speciellt om du nyligen ätit. Fortfarande i tvivel? Ge det tid. Suget kommer att passera utan matas; hunger kommer bli värre.

Ge inte upp choklad.
Om du har en mat-svaghet, nog bäst för att acceptera att din långsiktiga dietplan måste inkludera den. Oavsett om din mat-fix är ett chokladkex (eller två), lite påsk ägg, salta chips, eller en supersized curry, chanserna är behöver du faktor i den tillfälliga splurge.

Vet dina begränsningar.
Om kex tenn, box vin eller en annan mat eller dryck fixar samtalen till dig efter en hård dag, inte hålla det i huset. Du är enda mänskliga och en Ben & Jerry’s / Rioja bender kommer alltid verkar mer tilltalande än ett bubbelbad eller glänsande mag. Men om du tar bort frestelsen, du ska överleva… trivs, även. Och bli smalare.

Inte lura dig själv det är komfort äta.
Tröst äta är den största vikt förlust sabotör kommer. Komforten är kortlivade och kommer vanligtvis från planering och köpa hög cal stodge; allt efter som är anti komfort: skuld, skam och ånger. Dessa låter som stora känslor att fästa något som godartade som lite tårta äter men efter ett decennium av arbete med människor med olika mat frågor, jag har kommit att tro en sak: tröst äta lugnar mycket lite.

Akta dig office mataren.
Ge efter inte för grupptryck att äta och mellanmål inte tanklöst – två saker som gå en hel del på arbetsplatsen nuförtiden. Det verkar varje födelsedag, graviditet, avgång och redundans är en ursäkt för att dash till M & S och plaska ut på “baljor att dela”. Gör det inte – även om du slutar på bara ett par av dessa mini flapjacks, som fortfarande är 15 minuter på löpbandet, medan en bit av din kollegas hemmagjord tårta skulle ta en timme på en crosstrainer att bränna bort.

Förlora de flytande för Fjärrskrivbordstjänster.
Tror inte att dricka kalorier räknas? Låt mig ge er några siffror: om det inte är vägas in i ditt dagliga kaloriintag, en venti latte en dag kan innebära ett kilo viktökning på bara 12 dagar. Ja, dessa flytande kalorier snart att lägga. Att ge upp bara ett glas vin kan om dagen innebära viktminskning på ett pund i drygt en månad. Var inte borta, inte vara naiva: vet att anslutningen mellan din bälte notch och glaset i handen.

Äter aldrig din träning.
Jag är nästan slut på utrymme så jag ska vara rakt på sak här: du bränner nog inte hälften så mycket som du tror under träningen. Om du tror att du har tjänat det “lilla muffin paus” efter ett bra träningspass, vara medveten om att du antagligen bara har druckit varenda svett kalori. Äta till aptit bara och sedan äta väl: om du är ute efter att gå ner i vikt, det betyder oraffinerade kolhydrater som pulser, brunt ris och potatis med sina skinn, magert protein och massor av fiberrik grönsaker och sallad. Och inte för mycket av något antingen.